Siider

Siider

Jaanihanso pudelisiidrid ja vahuveinid on valmistatud klassikalise vahuveinimeetodi alusel, täpselt nii nagu kuulus Prantsuse champagne ja Hispaania cava. Esimesele kääritusele, mis Jaanihansol alati „metsiku“ spontaanse pärmiga tehakse, järgneb kuude ja aastate pikkune teine käärimine ja laagerdumine pudelis. Niimoodi sünnivad kordumatud maitsed ja erilised elegantsed mullid. 
 
Jaanihanso algus ja keskne koht on eksklusiivsete śampanjameetodi siidrite juures, aga siidril on koht ka lihtsamas vormis ja rollis. Kõige soodsam ja mugavam pakend selleks on purk. Oleme hankinud masinad ja seadmed, et kõik ise kohapeal valmistada ja see annab meile võimaluse pakkuda kvaliteetset naturaalset siidrit taskukohase hinnaga ja peaaegu igale maitsele. Isegi magusasõpradele on mõeldud. Loomulikult on valikus ka alkoholivabad siidrid.